Кримінал

Водій, який утік із місця смертельної ДТП, намагався виїхати з країни

Поліція затримала водія легковика, який на смерть збив жінку в Ріпках. Винуватець ДТП зник із місця події та намагався виїхати з країни, але був затриманий поліцейськими на кордоні.

Надвечір 10 вересня до Ріпкинського відділення поліції надійшло повідомлення, що в райцентрі легковик збив жінку та зник з місця ДТП. Слідчо-оперативна група за уламками ідентифікувала марку та колір автомобіля порушника та розпочала пошук автівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП: водій із місця пригоди втік

Постраждалу з тяжкими травмами голови доставили до реанімаційного відділення районної лікарні, де вона померла.

Завдяки злагодженим оперативним діям правоохоронці встановили особу правопорушника – громадянина однієї з країн Середньої Азії. Він уже намагався виїхати з країни, але був затриманий поліцією на кордоні.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, якщо вони спричинили смерть потерпілого) – карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button