Кримінал

Кримінальні хроніки: невстановлені трупи, крадіжки, шахрайства і ДТП ЧL

Крадіжка з магазину

 16 квітня до Чернігівського міського відділу поліції звернулась 27-річна жителька Чернігова і повідомила, що в період із 15-го по 16-те квітня невідома особа, відтиснувши пластикове вікно, проникла до магазину «Панда». Злодійка скоїла крадіжку п’яти хутряних шуб. Поліцією проводиться перевірка.

 

Квартирна крадіжка

16 квітня до правоохоронців звернулася 20-річна дівчина з повідомленням про те, що невстановлена особа шляхом підбору ключа проникла до її квартири по вулиці Пухова, Злодій привласнив грошові кошти у сумі 500 доларів США, три шуби, цифровий фотоаппарат і вироби з золота. Працівники поліції відкрили кримінальне провадження.

 

Син обікрав рідного батька

У суботу вдень до Чернігівського відділу поліції із заявою звернувся 71-річний пенсіонер із проханням вжити заходів до свого 35-річного сина, мешканця міста Чернігова, який 10 грудня 2015 року викрав у заявника грошові кошти в сумі 10 000 доларів США. Проводиться перевірка.

 

Кредитне шахрайство

16 квітня до правоохоронців звернувся 31-річний житель області з проханням вжити заходів до знайомої жінки, яка під приводом надання кредиту заволоділа грошовими коштами в сумі 6 000 грн. Передача коштів відбувалася в приміщенні «Міжнародної інвестиційної компанії», що по вул. Кирпоноса. Проводиться перевірка.

 

Дорожньо-транспортна пригода

 16 квітня приблизно о 19 годині 15 хвилин автомобіль «Volkswagen Transporter», за кермом якого був громадянин міста, рухався вулицею Шевченка зі сторони вулиці Механізаторів у напрямку вулиці Кільцева. Неподалік будинку № 160 по вулиці Шевченка авто наїхало на 24-річного велосипедиста, який рухався в попутному напрямку по лівому узбіччю і різко почав перетинати проїжджу частину. Після ДТП велосипедист був доставлений до обласної лікарні з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійні рани обличчя, підозра на алкогольне сп’яніння». Нараз хлопець перебуває в стоматологічному відділенні.

 

Знайдено труп людини

У суботу вранці по вулиці Шевченка, 109-А, жителі міста побачили в кюветі бездиханне тіло людини. Виїздом слідчо-оперативної групи було виявлено труп невстановленої особи без видимих тілесних ушкоджень. Труп направлено до моргу для встановлення причини смерті. Проводиться перевірка.

 

Жахлива знахідка

16 квітня в обідній час до Чернігівського відділу поліції звернулась 50-річна жителька Чернігова та повідомила про те, що за адресою вулиця Берегова, 1, на місці будівництва знайшла людський череп і кістки. Виїздом слідчо-оперативної групи було виявлено та вилучено череп і 2 кістки. Проводиться перевірка.

 

Несправна газова установка призвела до загорання автомобіля

У неділю приблизно о 23-й годині до служби «102» надійшло повідомлення від жительки міста про те, що біля будинку по вулиці Шевченка, 1, горить автомобіль ВАЗ-21099. Вогонь ліквідували працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Вогонь знищив салон автомобіля, переднє та заднє скло, лакофарбове покриття, також пошкоджено газовий балон. Слідчо-оперативна група на виїзді не змогла встановити власника транспортного засобу, авто транспортували на штрафмайданчик. Ймовірна причина пожежі — несправність газового обладнання.

Ще статті по темі

Back to top button