Кримінал

Кримінальні хроніки: шахрайства, раптові смерті, підробка номерів авто… ЧL

Ні новенького авто, ні власних заощаджень: жінка віддала шахраям 25 000 гривень

У понеділок, 18 квітня, до Чернігівського відділу поліції із заявою звернулася 31-річна жителька Чернігова. Вона просить вжити заходів до невідомої особи, яка шахрайським шляхом заволоділа грошовими коштами заявниці в розмірі 25 000 грн.

Саме таку суму 04.04.2016 року заявниця перерахувала на картку АТ «Ощадбанк» як 1% від вартості начебто виграного нею автомобіля. Але автомобіля вона досі не отримала.

У діях невідомої особи вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого статтею 190 Кримінального кодексу України.

 

Шахраї обікрали чернігівця на понад 200 000 гривень

Учора до Чернігівського відділу поліції із заявою звернувся заступник директора одного з підприємств міста. Він просить вжити заходів до особи, яка 15 квітня шахрайським шляхом під приводом перевезення з міста Черкас до міста Чернігова рулонів тканин вартістю 244 307 гривень заволоділа цим вантажем. Оголошення про перевезення вантажу заявник розміщував на сайті »Dela».

Шахрай на зв’язок не виходить, де знаходиться вантаж – невідомо. Триває перевірка.

 

Замість надання кредиту жінку обікрали на 1 200 гривень

У понеділок, 18 квітня, до Чернігівського відділу поліції із заявою звернулась 32-річна жителька області. Вона просить вжити заходів до наочно знайомої особи, яка шахрайським шляхом під приводом надання кредиту заволоділа грошовими коштами в сумі 1 200 гривень. Їх 10 березня заявниця віддала в руки зловмисниці в приміщенні по вулиці Кирпоноса, 27, але донині кредиту не отримала.

Шахрайка на телефоні дзвінки не відповідає. Триває перевірка.

 

На автостоянці невідомі порізали колеса кількох вантажних автомобілів

18 квітня до служби «102» звернулась із заявою жителька міста. Вона повідомила, що невідома особа на території автостоянки пошкодила шини марки «Continental» вантажних автомобілів «Газель» (5 шт.), »Opel Movano» (4 шт.), »Mersedes Sprinter» (3 шт.). Триває перевірка.

 

Зупинений автомобіль Peugеot виявився Mitshubisi

18 квітня працівники патрульної поліції під час патрулювання міста зупинили автомобіль «Peugеot 306», за кермом якого перебував 25-річний жителя Чернігова. У водія не було технічного паспорта на цей автомобіль. У ході перевірки було встановлено, що за номерними знаками на авто зареєстрований автомобіль «Mitshubisi». Перевіривши номер кузова цього авто, з’ясувалось, що він не зареєстрований на території України.

Автомобіль було транспортовано на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів. Проводиться перевірка.

 

У Чернігові померла двохлітня дитина

18 квітня у реанімаційному відділенні помер хлопчик 2014 року народження, який перебував там із діагнозом «клінічний стан після клінічної смерті, набряк головного мозку, мозкова кома 4-го ступеня, гіпоксична нейроретинопатія». Виїздом слідчо-оперативної групи було оглянуто труп, видимих тілесних ушкоджень не виявлено. Проводиться перевірка.

 

Поліція повернула власнику викрадене авто

Учора ввечері під час несення служби в автопатрулі за маршрутом патрулювання працівники поліції по вулиці Гагаріна, біля будинку № 80 виявили автомобіль «Opel», схожий на автомобіль з орієнтування. Перевіривши державний номерний знак, з’ясувалося, що авто «Opel Combo» перебуває в розшуку. Знайдений автомобіль працівники поліції повернули законному господареві. Триває перевірка.

Ще статті по темі

Back to top button