Кримінал

Молодик із сокирою вночі обікрав стару жінку

Поліцейські Талалаївського відділення поліції затримали розбійника, який вночі проник до будинку немолодої жінки через вікно та, вдаривши її сокирою по голові, відібрав гроші та сережки.

Про це ЧEline повідомили у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Рано-вранці до чергової частини Талалаївської поліції звернулась 81-річна мешканка села Рябухи, яка повідомила, що вночі до її будинку, розбивши вікно, заліз невідомий. Чоловік вдарив стареньку сокирою по голові, після чого, забравши 300 гривень, мобільний телефон та золоті сережки, пішов із будинку в невідомому напрямку.

На місце пригоди виїхало керівництво відділення поліції, слідчо-оперативна група та дільничний. Опитавши бабусю, правоохоронці встановили прикмети зловмисника і розпочали його пошук.

Після відпрацювання підоблікового контингенту, поліцейські вийшли на слід 26-річного мешканця сусіднього села, який вже раніше мав проблеми із законом. Його було затримано та доставлено до Талалаївського відділення поліції.

Підозрюваний не заперечував своєї причетності до злочину та в усьому зізнався. Також у нього було вилучено і викрадені речі.

Наразі, за даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button