Кримінал

На Алеї Героїв покрали квіти

Відсутність одного куща барбарису та 9 кущів хризантем на нових клумбах, що були сформовані на Алеї Героїв до Дня міста, зауважили вранці 11 жовтня працівники КП «Зеленбуд», які прибирали там територію. Викликали поліцію, аби зафіксувати факт злочину, розшукати й покарати правопорушників.

«Хризантем ми не дорахувалися на двох останніх клумбах, що ближче до Катерининського храму, – розповідає майстер зеленого господарства КП «Зеленбуд» Ірина Новик. – А барбарис зник на першій клумбі, що ближча до Красної площі. Вартість однієї такої рослини – близько 300 грн, кущик хризантем коштує 70 грн, отже, збитки не копійчані.

Про це повідомляє прес-служба КП «Зеленбуд» Чернігівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернігівки з квартири викрали золото та 50 тисяч

За словами Ірини Новик, сліди на клумбах були свіжі, тож квіти, швидше за все, зникли вночі або рано-вранці. Щоправда, в міському відділку поліції зазначають, що ці сліди деякою мірою були пошкоджені в процесі поливу.

На жаль, крадіїв не зупинили навіть камери, що в онлайн-режимі фіксують всі події, що відбуваються на Алеї Героїв. Чи можна використати записи для встановлення особистості причетних до злочину? Покаже час. Наразі розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. нічого святого у тих крадіїв немає, але БОГ ъх обовязково покарає!!!!!

  2. Кущ барбарису 300 ?і хризантеми по 70?в Інтернеті кущ барбарису від 60 а хризантеми від 30.

  3. А где доблестная новая полиция, это же не задворки, а центр… Хотя в свете событий о краже памятников, выдернуть кусты не стоит труда. Ну а о порядочности и бережности наших горожан, я умалчиваю..

Back to top button