Кримінал

На Чернігівщині браконьєр із Києва наловив риби на 95 тисяч гривень

Учора, 18 вересня, Чернігівський рибоохоронний патруль під час проведення рибоохоронного рейду на водоймах Чернігівського району викрив грубе порушення Правил рибальства.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці патруля.

На р. Десна поблизу смт Десна Деснянської громади виявлено браконьєра, який виловлював рибу з човна за допомогою 8 од. заборонених знарядь лову – сіток простих і поріжних. У протизаконний спосіб порушник добув 45 екз. риби, загальною вагою 17 кг: краснопірка – 14 екз., карась сріблястий – 8 екз., щука – 8 екз., окунь звичайний – 6 екз., синець звичайний – 4 екз., лин – 3 екз. та плоскирка – 2 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, становили 95 506 грн. Правопорушником виявився мешканець м. Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Прилуччині поліцейські задокументували три факти незаконного зберігання наркотиків

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група Чернігівського РУП ГУНП у Чернігівській області. Нацполіція внесла відомості про вчинене правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Чернігівського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. У правопорушника вилучені заборонені знаряддя лову, незаконно добуті водні біоресурси та човен гумовий.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button