Кримінал

На Чернігівщині чоловік кинув у автівку свого односельця «коктейль Молотова»

8 серпня майже опівночі, 54- річного місцевого жителя намагалися спалити у його власній автівці. Невідомий чоловік кидав пляшки з запальною сумішшю у його автівку.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.  

Оперативники управління карного розшуку обласної поліції спільно з колегами відділення № 1 (селище Козелець) Чернігівського райуправління поліції за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали 34-річного місцевого мешканця, який спробував на автошляху підпалити автомобіль свого односельця, кидаючи в нього пляшки із запальною сумішшю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій загинув на місці: на Чернігівщині поліція розслідує обставини смертельної ДТП (Фото)

Майже опівночі 8 серпня до відділення № 1 (селище Козелець) Чернігівського райуправління поліції зателефонував 54-річний місцевий мешканець із проханням негайно прибути на допомогу. Заявник повідомив, що якийсь чоловік кидає в його автомобіль пляшки із палаючою рідиною.

За викликом відразу виїхала слідчо-оперативна група відділення.

Поліцейські встановили, що на виїзді з Козельця у напрямку міста Остер невідомий чоловік застосував декілька пляшок із запалювальною сумішшю.

В результаті розпочатих оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу палія – 34-річного односельця заявника. Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

З місця події правоохоронці вилучили речові докази та направили їх на експертизи.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Козелецької окружної прокуратури розпочав кримінальні провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство) та за ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 194 (замах на умисне знищення або пошкодження майна). За тяжчою з них зловмиснику загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button