Кримінал

На Чернігівщині чоловік викрав автомобіль у земляка

Оперативники кримінальної поліції Чернігівського райуправління впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів автівкою земляка. Крадений легковик вилучено. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Повідомлення про зникнення автомобіля ВАЗ-2106 до поліції надійшло 30 березня. За словами заявника, він на деякий час залишив автівку припаркованою біля будинку в селищі Куликівка.

Співробітники відділу кримінальної поліції Чернігівського райуправління негайно розпочали проведення першочергових розшукових заходів. Уже за кілька годин поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 64-річний місцевий мешканець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові затримали авто з викраденим номерним знаком

При спілкуванні з поліцейськими громадянин визнав свою провину та надав правдиві свідчення. Поліцейські викрадену автівку вилучили. Слідчий Чернігівського райуправління поліції вніс відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Згідно з нею, зловмиснику загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Наразі викрадача автівки затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчий поліції готує повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button