Кримінал

На Чернігівщині чоловік викрав три тони зерна з ангару

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановили хто пошкодив стіну складського приміщення та викрав звідти три тони продуктів зернопереробки.

Зранку 25 травня до Прилуцького районного відділу поліції звернувся підприємець з Ічнянської ОТГ. Чоловік розказав правоохоронцям, що невідомі пошкодили стіну ангару та викрали звідти продукти зернопереробки.

На місце події виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Прилуцького райвідділу поліції.

Правоохоронці зібрали речові докази скоєння злочину, провели побудинковий обхід, опитали мешканців села. В ході комплексу оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину причетний 66-річний мешканець цього ж села.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині чоловік розтрощив стамескою голову своїй дружині

Чоловік зізнався в скоєному та розповів правоохоронцям, що протягом місяця збирав зерновідходи у мішки та вивозив їх велосипедом. Загальна сума збитків підприємства сягає 10 тисяч гривень.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у приміщення). Санкція статті передбачає покарання від трьох до шести років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button