Кримінал

На Чернігівщині чоловік заборгував за оренду ставка

Срібнянський районний суд Чернігівської області задовольнив позов Прилуцької місцевої прокуратури про стягнення заборгованості з орендної плати та розірвання договору оренди ставка.

Про це ЧЕline повідомили в Прилуцькій місцевій прокуратурі.

Судом першої інстанції 12.06.2017 року підтверджено правову позицію Прилуцької місцевої прокуратури та винесено рішення, яким з орендаря одного зі ставків Срібнянського району стягнуто заборгованість з орендної плати у сумі 14 тис. грн, розірвано договір оренди та зобов’язано відповідача повернути земельну ділянку водного фонду площею 18,6171 га, нормативна грошова оцінка якої становить 133,4 тис. грн, у власність територіальної громади.

Так, при вивченні інформації щодо наявності заборгованості з орендної плати за використання земель на території Срібнянського району Срібнянським відділом Прилуцької місцевої прокуратури встановлено факт систематичної несплати за оренду одного зі ставків району. У зв’язку з порушенням умов договору, а також вимог земельного законодавства було підготовлено відповідну позовну заяву.

Після набрання рішенням законної сили місцева прокуратура триматиме на контролі виконання рішення суду.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button