Кримінал

На Чернігівщині двом поліцейським-хабарникам повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом поліцейським батальйону Управління патрульної поліції в Чернігівській області, яких 22.05.2021 затримано під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Стосовно підозрюваних судом обрано запобіжні заходи. Капралу поліції у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави. Старшому лейтенанту – цілодобовий домашній арешт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині під час ремонтних робіт загинув чоловік

Як вже раніше повідомлялося, в Чернігові було затримано капрала та старшого лейтенанта поліції, які налагодили механізм вимагання та одержання неправомірної вигоди від мешканців міста за непритягнення їх до адміністративної відповідальності нібито за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Сума неправомірної вигоди склала 12 тис. грн.

Досудове розслідування проводить Четвертий слідчий відділ (з дислокацією у м. Чернігові) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button