Кримінал

На Чернігівщині на хабарі зловили чиновника

Правоохоронці затримали головного державного інспектора відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку управління Держпраці в Чернігівській області під час отримання неправомірної вигоди. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу прокуратури міста Києва.

«Так, посадовець вимагав неправомірну вигоду у розмірі 10 000 грн за своє сприяння в отриманні дозволу на виконання робіт з підвищеної небезпеки на території м. Київ та невисвітлення в актах перевірки порушень норм законодавства про працю і непритягнення службових осіб приватного підприємства до адміністративної відповідальності під час проведення планових перевірок», — йдеться в повідомленні.

Дії підозрюваного кваліфікували за ч. 3 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою – ред.). Наразі готуються клопотання до суду про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.02c08fe5031f36b512f089bddc95ed9253a9e355

Ще статті по темі

Back to top button