Кримінал

На Чернігівщині поліцейські під час обшуку вилучили наркотиків на понад 20 тисяч гривень

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції задокументували протиправну діяльність 44-річного мешканця Варвинської громади, який причетний до незаконного обігу наркотичних засобів.

Про це повідомляє Поліція Прилуцького району.

Викриття протиправної діяльності зловмисника відбулося в результаті реалізації оперативної інформації, отриманої співробітниками кримінальної поліції.

Загалом в ході проведення санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили понад півтора кілограми підготовленої до вживання рослинної речовини, схожої на канабіс, висушені рослини конопель, насіння та інші речові докази. Вартість вилучених наркотиків, за цінами «чорного ринку», перевищує 20 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові судитимуть заступник директора одного з комунальних підприємств міста

Вилучене направлено на проведення експертних досліджень.

За цим фактом слідчий поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження за ч. 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Максимальне покарання, передбачене законом за такі дії — до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у Чернігові судитимуть заступник директора одного з комунальних підприємств міста.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button