Кримінал

На Чернігівщині поліцейські вилучили зброю, боєприпаси та бідон із марихуаною (Фото)

Сьогодні, 1 червня, під час санкціонованих обшуків поліцейські міста Ніжина вилучили гвинтівку, обріз, набої та близько 15 кг марихуани.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Оперативникам кримінальної поліції Ніжинського відділу надійшла інформація, що один із місцевих жителів незаконно зберігає зброю, а інший – наркотики.

У ході проведення санкціонованого обшуку в будинку одного з підозрюваних були вилучені бідон, відро та поліетиленові  пакети, наповнені висушеними подрібненими коноплями. Загальна маса знахідки сягає близько 15 кг. Раніше чоловік вже мав проблеми із законом.

Під час обшуку в іншого місцевого жителя поліцейські виявили зброю та набої: нарізну гвинтівку Мосіна, обріз такої ж гвинтівки, понад півтори сотні набоїв калібру 7,62 мм до автомата та снайперської гвинтівки, а також різноманітні запчастини для гвинтівок і ручні димові гранати. Одну частину «добра» чоловік зберігав у себе під ліжком, іншу – в побутовій кімнаті.

Ці обшуки поліцейські провели в рамках кримінальних проваджень, відкритих за статтями 263 (незаконне поводження зі зброєю) та 309 (незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button