Кримінал

На Чернігівщині поліція затримала телефонного мінера

Співробітники Ніжинського районного управління поліції оперативно встановили та затримали чоловіка, який здійснив неправдиве повідомлення на спецлінію «102» про те, що у сільському магазині закладено міну. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Після отримання анонімного повідомлення про замінування на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Ніжинського райуправління поліції. В результаті перевірки інформація не підтвердилась. В ході огляду магазину поліцейські не виявили жодних вибухонебезпечних предметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хмільні вихідні: патрульні Чернігівщини затримали 10 нетверезих водіїв

Поліція встановила особу зловмисника, ним виявився 27-річний мешканець Ніжинського району. Громадянин перебував у конфлікті з власником закладу торгівлі. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив нашкодити підприємцю і здійснив повідомлення про закладену в магазині міну. Насправді жодних вибухонебезпечних предметів у нього при собі не було.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури повідомив зловмиснику про підозру за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху). Такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button