Кримінал

На Чернігівщині ревнощі призвели до трагедії

Прилуцькою окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18-річного хлопця, що побив відпочивальника на Голубих озерах, відправили у СІЗО

Досудовим розслідуванням встановлено, що 14.08.2021, близько 3-ї години, в будинку мешканця с. Вільшана Ічнянська ОТГ між власником будинку та його знайомим виникла сварка на ґрунті ревнощів у ході спільного розпиття спиртних напоїв, яка переросла у бійку, в ході якої господар квартири з метою спричинення тілесних ушкоджень своєму знайомому, почав наносити удари руками та ногами в ділянку голови та тулуба, після чого взяв до рук металевий підвіс продовгуватої форми та почав завдавати ним удари потерпілому в ділянку тулуба. спричинивши останньому тілесні ушкодження у вигляді закритої травми грудної клітки, закритого гемопневмотораксу зліва, забою лівої легені, післятравматичного пульпіту, закритої травми живота, розриву селезінки, розриву печінки, забою та гематоми тонкого кішківника.

Потерпілого було госпіталізовано до відділення анестезіології та інтенсивної терапії Прилуцької ЦМЛ, де 16.08.2021 він помер від отриманих тілесних ушкоджень.

Завдяки принциповій позиції сторони обвинувачення, за сукупністю зібраних доказів правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 121 КК України та ухвалою Прилуцького міськрайонного суду від 18.08.2021 обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button