Кримінал

На Чернігівщині розгромили офіс однієї з політсил

У Борзні, що на Чернігівщині, розгромили офіс «Самопомочі». Вночі невідомі, розбивши вікно, потрапили до приміщення місцевого осередку. Зловмисники розкидали документи, розірвали прапор «Самопомочі» та викрали два ноутбуки.

За словами керівника Чернігівського обласного осередку «Самопомочі» Костянтина Смалія, напад однозначно пов’язаний із виборами. Адже в Борзні 23 грудня обиратимуть голову та депутатів ОТГ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрія Заїку виключили з членів партії «Самопоміч»

3CF2AAB8-2AD1-4ADF-B12C-DB47FA3597CD-300x225[1]«Ми впевнені, що це пов’язано з виборами в ОТГ. Конкуренти шукають інформацію, тому що в цих ноутбуках було багато робочих даних. Тобто це явно не пограбування. Наприклад, в офісі стоять ламінатори, які коштують дорожче, аніж ноутбуки, але їх ніхто не чіпав. Чесно кажучи, ми були готові до такого розвитку подій. Адже в 2015 році під час виборчої кампанії палили наш офіс у Ніжині.

Тож це означає, що ми є сильними конкурентами і на правильному шляху», – впевнений Костянтин Смалій. Наразі в офісі працює поліція. Оглядають, чи не зникли документи.

Ще статті по темі

Back to top button