Кримінал

На Чернігівщині син жорстоко вбив матір

До Ріпкинського відділення поліції вчора, 28 серпня, надійшло повідомлення фельдшера селища Добрянка Ріпкинського району про те, що в будинку по вулиці Карла Маркса виявлений труп 77-річної власниці помешкання.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Жінка лежала обличчям вниз, частково роздягнена. На тулубі є синці, на обличчі сліди крові.

Труп направлено в морг міста Чернігова для проведення розтину та встановлення остаточної причини смерті.

До єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості з попередньою кваліфікацією правопорушення ч.1 ст.115 КК України та перекваліфіковано з виявлення опізнаного трупа на вбивство.

Розтином трупа встановлено, що смерть жінки настала 27 серпня внаслідок політравми, закритої травми грудної клітини, з переломами кісток кінцівок, ребер і травматичного шоку.

Проведеними заходами працівниками поліції було встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій за місцем мешкання завдав її 50-річний раніше не судимий, не працюючий син, пенсіонер-чорнобилець, який тривалий час зловживає спиртними напоями.

Останній зізнався, що він дійсно кілька разів ударив матір по обличчю та тулубу, але більш конкретних обставин події повідомити не зміг, оскільки перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Ще статті по темі

Back to top button