Кримінал

На Чернігівщині судитимуть водійку Mersedes-Benz, яка збила на переході 82-річну жінку

Трагічний інцидент стався 2 липня цього року. Близько 15-ї години в районі зупинки громадського транспорту «Молодіжна» по вулиці Шевченка в Ніжині водійка автомобіля Mersedes-Benz допустила наїзд на 82-річну жінку, яка переходила дорогу нерегульованим пішохідним переходом. Потерпіла загинула на місці. 57-річна кермувальниця постане перед судом. 

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Правоохоронці встановили, що 57-річна водійка автомобіля Mersedes-Benz рухалася вулицею Шевченка в напрямку вулиці Прилуцької в Ніжині. Наблизившись до пішохідного переходу, водійка порушила вимоги Правил дорожнього руху та не надала переваги у русі 82-річній жінці, яка переходила проїзну частину справа наліво відносно напрямку руху автомобіля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не вистачає грошей на зарплати бюджетникам: виклик для громад Чернігівщини

Унаслідок наїзду автівки жінка-пішохід зазнала травм, від яких померла на місці події.

Наразі слідчі поліції Чернігівщини під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілої (ч.2 статті 286 Кримінального кодексу України).

Санкція цієї статті передбачає для винуватця ДТП позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом передано прокуророві для скерування до суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button