Кримінал

На Чернігівщині вбили поліцейського

Повідомлено про підозру працівнику судової охорони.
За процесуального керівництва прокурорів Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру працівнику судової охорони за фактом умисного вбивства поліцейського (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 19.11.2022 близько 23-ї години біля одного із закладів відпочинку міста Бахмач унаслідок раптового конфлікту було завдано ножове поранення 30-річному поліцейському сектору реагування патрульної поліції одного з районних відділень області, який перебував поза службою.

Від отриманих тілесних ушкоджень старший сержант поліції 20.11.2022 помер у лікарні.
За підозрою у вчиненні кримінального правопорушення затримано 25-річного капрала служби судової охорони Територіального управління Служби судової охорони в Чернігівській області.
До суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного засобу у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП у Чернігівському районі: позашляховик зіткнувся з мікроавтобусом

Досудове розслідування здійснюється слідчими П’ятого слідчого відділу (з дислокацією в місті Чернігові) Територіального управління ДБР, розташованого в місті Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку та встановлено обвинувальним вироком суду.

Джерело: Чернігівська обласна прокуратура

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button