Кримінал

На Чернігівщині викрили чоловіка, який вирощував коноплі та виготовляв з них наркотики

У місцевого жителя одного з сіл Корюківської громади правоохоронці знайшли речовини, схожі на наркотичні, а також посів конопель. За цими фактами відносно чоловіка поліцейські відкрили два кримінальні провадження.

Про це повідомляє Корюківського району.

Днями правоохоронці Корюківського районного відділу поліції отримали інформацію про те, що місцевий житель зберігає у власному господарстві наркотичні засоби.

В ході обшуків у двох господарствах 38-річного місцевого жителя правоохоронці виявили та вилучили висушені рослини, що схожі на коноплі, суху подрібнену речовину рослинного походження, ззовні схожу на наркотичну та саморобний пристрій для куріння із нашаруванням речовини, схожої на екстракт канабісу. Також, у чоловіка було виявлені вирощені рослини, що схожі на коноплі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фронті загинув воїн з Чернігівщини

Вилучене направлено на проведення експертних досліджень.

Відомості про дані факти внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) та за частиною 1 статті 310  Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

Тепер чоловікові загрожує до 5 років обмеження волі.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button