Кримінал

На Чернігівщині викрили чоловіка, який зберігав вибухівку та боєприпаси

Поліцейські Новгород-Сіверського районного відділу поліції спільно з прикордонниками під час обшуку вилучили в місцевого мешканця тротил, артилерійський порох і набої. Днями поліцейські Новгород-Сіверського районного відділу спільно з прикордонниками отримали інформацію про те, що місцевий мешканець зберігає вдома вибухівку.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили понад пів кіло тротилу, електродетонатор, чотири мішки з артилерійським порохом і набої до стрілецької зброї.

Вилучене спрямоване на проведення експертних досліджень. Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Поліцейські під процесуальним керівництвом Новгород-Сіверської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button