Кримінал

На Чернігівщині викрили двох осіб, які зберігали наркотики

Прилуцькі поліцейські із застосуванням службового собаки задокументували два факти незаконного зберігання наркотиків.

Під час санкціонованих обшуків співробітники Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури виявили у двох жителів Прилуччини підготовлений до вживання канабіс та інші речові докази. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

11 березня в межах розслідування розпочатих кримінальних проваджень і за результатами серій оперативних заходів поліцейські отримали судовий дозвіл на проведення слідчих дій у господарствах мешканців Варвинської та Ічнянської громад. Попередньо поліцейські отримали інформацію про те, що саме ці особи можуть бути причетні до зберігання та збуту наркотичних рослин.

Під час обшуків правоохоронці із залученням службового собаки виявили в будинках обох фігурантів пакети з сухою подрібненою речовиною рослинного походження, сушені рослини конопель, пристрої для її куріння та інші речові докази.
Вилучені предмети та речовини направлені на експертне дослідження.

Нині триває досудове розслідування у провадженнях, відкритих за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Її максимальна санкція — до п’яти років обмеження волі.
Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button