Кримінал

На Чернігівщині виявили незаконну порубку дерев на півтора мільйона гривень

Державною екологічною інспекцією у Чернігівській області, під час проведення природоохоронних заходів на території Корюківського району Чернігівської області, виявлено факт здіснення вирубки дерев різних порід (сосна, береза) та категорій (сироростучі та сухостійні) у лісовому фонді одного із постійних лісокористувачів на землях Корюківської територіальної громади Корюківського району Чернігівської області без відповідних дозвільних документів (насамперед лісорубного квитка), що є порушенням статтей 19, 64, 69 Лісового кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині браконьєр наловив сітками риби на понад 70 тисяч

На місце скоєння незаконної рубки викликано слідчо-оперативну групу для проведення огляду місця події. По цьому факту відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 246 Кримінального Кодексу України та ведеться досудове розслідування.

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища у Чернігівській області було розраховано розмір завданої шкоди навколишньому природному середовищу, який сягає близько 1 мільйона 500 тисяч гривень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button