Кримінал

На Чернігівщини молодик викрав ювелірні вироби з монастиря

Чернігівські поліцейські викрили молодика в крадіжці цінностей з монастиря

Слідчий Чернігівського райуправління поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури вчора повідомив про підозру мешканцю району, який причетний до крадіжки ювелірних виробів з монастиря на загальну суму близько 100 тисяч гривень. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

На початку лютого до поліції Чернігівського району звернувся священнослужитель монастиря з повідомленням про крадіжку коштовностей з храму. З приміщення церкви зникли близько 30 ювелірних виробів з дорогоцінних металів, які віряни приносили до однієї з ікон.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Поліцейські оглянули місце скоєння злочину, вилучили речові докази та опитали служителів монастиря.

В ходів проведення розшукової роботи оперативники кримінальної поліції Чернігівського райуправління поліції встановили зловмисника. Ним виявився 32-річний раніше засуджений мешканець Чернігівського району.

Громадянин зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення. Частина викраденого майна вилучена.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану).

За такі дії закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button