Кримінал

На Чернігівщині за добу сталося чотири ДТП

Протягом минулої доби на Чернігівщині зареєстровано  4 дорожньо-транспортні пригоди.

Про це ЧЕline повідомили у департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

У м. Чернігові по вулиці Гагаріна біля будинку №2 об 11 год. 40 хв. 11 жовтняводій автомобіля «ВАЗ-21150» не справився з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2117», який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок пригоди пасажир автомобіля «ВАЗ-21150» отримав тілесні ушкодження, був доставлений до Чернігівської міської лікарні №1 та після надання медичної допомоги відпущений додому.

У с. Підлісне Козелецького району по вулиці Шкільній о 9 год. 15 хв. 12 жовтняводій вантажного автомобіля «MAN» не дотримався безпечної дистанції руху та здійснив зіткнення з мотоциклом «МІНСЬК», який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок пригоди водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження, від госпіталізації відмовився.

У с. Сновське Сновського району по вулиці Незалежності біля будинку №22 о 12 год. 44 хв. 12 жовтня водій автомобіля «ВАЗ-212140» здійснив наїзд на пішохода, 2010 року народження, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги із-за припаркованого автомобіля.

Внаслідок пригоди дитина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до Сновської центральної районної лікарні.

На автодорозі Сновськ-Чернігів між селами Великий Шимель та Кучинівка  Сновського району о 12 год. 17 хв. 12 жовтня водій автомобіля «Mazda Xedos», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не справився з керуванням, виїхав на узбіччя дороги та перекинувся.

Внаслідок пригоди водій та пасажир автомобіля отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Сновської центральної районної лікарні.

Ще статті по темі

Back to top button