Кримінал

У Чернігові знову побили поліцейського

Це трапилося вночі по вулиці Ринковій, 10. Група поліцейських Чернігівського міськвідділу поліції у цивільному одязі, без зброї та спеціальних засобів на службовому автомобілі «ВАЗ 2107» проводила відпрацювання центральної частини Чернігова. Під час відпрацювання за вказаною вище адресою близько 01.30 виявили компанію молодих людей, які поводилися неадекватно.

Про це ЧЕline стало відомо з власних джерел.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СІЗО громадяни Азербайджану побили працівників патрульної поліції

Під час затримання молодик (1995 року народження) і дівчина (1993 року народження) напали на 26-річного поліцейського і завдали кілька ударів у ділянку голови. Внаслідок цього останній отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, розтягнення зв’язок апарату шийного відділу. Поліцейський перебуває на стаціонарному лікуванні в неврологічному відділенні однієї з міських лікарень.

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. …без зброї та спеціальних засобів на службовому автомобілі «ВАЗ 2107» проводила відпрацювання…
    Це що за єресь?

  2. Слабенький малый раз получил и растяжение шеи..И что то я не видел этих орлов уже давно
    на патрулях 2107..))

  3. Их как начали бить в 2014-м, так до сих пор остановиться не могут. Быдлота, гопота, уличная шелупень взяла прочный верх над правоохранителями. Государство утратило монополию на насилие. В начале реформы придурки издевались над полицией: бабушку чрез дорогу переводят.
    Надо не бабушек переводить, а физдить смертным боем всю эту гопоту, возомнившую себя людьми. Этим свиньям до людей ещё очень далеко.

  4. Если отработка и по гражданке то это могли быть оперативные мероприятия розыска типа слежки за определенным обектом, но в таком случае тел 102 и пусть приезжают разбираются селфиполис

Back to top button