Кримінал

На Чернігівщині запобігли спробі заволодіння бюджетними коштами, виділеними на ремонт доріг

Прилуцькою місцевою прокуратурою за результатами досудового розслідування 06.09.2018 затверджено та скеровано до Прилуцького міськрайонного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно директора одного з приватних підприємств, яке здійснює діяльність з ремонту дорожнього покриття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині засуджено чиновницю за розкрадання бюджетних коштів

Так, вказана особа, займаючи посаду директора, умисно, з метою отримання в повному обсязі коштів, згідно з укладеним договором, достовірно знаючи, що на деяких вулицях роботи з поточного ремонту дорожнього покриття не проведені взагалі, внесла до акта приймання виконаних будівельних робіт інформацію про виконані роботи в повному обсязі, підписавши і скріпивши печаткою підприємства, та передала його голові сільської ради.

Водночас після виявлення цього факту Прилуцькою місцевою прокуратурою вказана особа добровільно виконала в повному обсязі роботи з ремонту дорожнього покриття.

Дії директора підприємства кваліфіковані за ч. 1 ст. 366 КК України, тобто умисне складання та видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів.

Джерело: прокуратура м. Прилуки

Ще статті по темі

Back to top button