Кримінал

На Чернігівщині затримали чоловіків, які обкрадали автівки

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановили особи двох зловмисників, які викрали майно з припаркованого автомобіля. Підозрюваним загрожує до 9 років ув’язнення.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Увечері 4 січня до поліції надійшло повідомлення від прилучанина про те, що біля свого автомобіля він затримав невідомого, який здійснив крадіжку речей із салону.

На місце події відразу прибув наряд поліції та слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що двоє зловмисників проникли до салону автомобіля та викрали звідки все цінне – аптечку, домкрат, бронежилет і ніж. У цей час донька потерпілого побачила у вікно підозрілих незнайомців, які порпалися в автівці батька. Чоловік встиг затримати одного із них, інший — втік.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний мешканець Прилуцького району. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські розшукали і його 21-річного спільника.

Викрадене майно у чоловіків вилучили.

Обох спритників поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Їх помістили до ізолятору тимчасового тримання.

За цим фактом слідчий поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального Кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Слідство триває.

Ще статті по темі

Back to top button