Кримінал

На Чернігівщині затримали групу кавказців, яких підозрюють у серії розбійних нападів

Після нападу на підприємця у Менському районі лиходії планували «загубитися» в Києві, але були затримані поліцейськими на стаціонарному посту траси «Чернігів-Київ».

Надвечір 18 вересня про допомогу до поліції звернулася жителька Менського району і повідомила, що вони з чоловіком стали жертвами розбійників. На місце події прибула слідчо-оперативна група Менського відділу поліції та досвідчені оперативники з ГУНП в Чернігівській області.

Жінка розповіла, що двоє незнайомців зайшли до будинку та із застосуванням насильства зв’язали чоловіка та примусили віддати близько 20 тисяч доларів.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Провівши ряд оперативних заходів кримінальна поліція вирахувала ймовірний шлях пересування нападників і перекрила всі виїзди з області в напрямку столиці. Саме на виїзді з Чернігівської області карний розшук спільно з бійцями КОРД затримали легковик, на борту якого перебували двоє підозрюваних у розбої — громадян однієї з країн Кавказу, які перебувають в Україні нелегально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині вночі невідомі в масках напали на подружжя

У них вилучені гроші та холодна зброя. Лиходії затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Сьогодні поліція затримала і третього подільника.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито провадження за частиною 4 статті 187 кримінального кодексу України (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) — карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

У поліції є інформація про причетність зловмисників до скоєння низки аналогічних злочинів. Триває досудове розслідування.

rozbiy_mena_2 rozbiy_mena_3 rozbiy_mena_5 rozbiy_mena_6

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button