Кримінал

На Чернігівщині затримали молодика, який причетний до збуту наркотиків

Оперативники Прилуцького районного відділу поліції задокументували злочинну діяльність 23-річого місцевого мешканця, причетного до роздрібного наркодилерства.

Поліцейські провели затримання зловмисника якраз у момент отримання ним посилки в поштовому відділенні із забороненими психотропними речовинами.
Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Під час відпрацювання оперативної інформації поліцейські встановили, що до Прилук прямує поштове відправлення, яке може містити наркотики. 7 червня правоохоронці затримали одержувача неподалік одного із прилуцьких поштових відділень.
Також на місце події прибула слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції.
Під час огляду посилки поліцейські виявили та вилучили всередині кристалічну речовину, схожу на PVP-солі, що була замаскована в банці косметичного засобу.

Вартість заборонених речовин за цінами «чорного» ринку перевищує 40 тисяч гривень.
Підозрюваний пояснив поліцейським, що пакунок із протизаконним «товаром» він замовив в інтернеті. Зловмисник у подальшому планував розфасувати психотропну речовину та продати порційно, здійснюючи «закладки».

Вилучені речовини направлені на проведення експертних досліджень.
Фігуранта поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розпочав кримінальне провадження за частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у особливо великих розмірах). Покарання згідно з нею – від 9 до 12 років із конфіскацією майна.
Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button