Кримінал

На Чернігівщині затримали псевдолікаря, який ошукав пенсіонерку

Оперативники Прилуцького районного відділу поліції спільно з колегами з управління карного розшуку поліції області за підтримки співробітників кримінального аналізу встановили та затримали 25-річного чоловіка за підозрою в шахрайських діях щодо 86-річної пенсіонерки з Прилук.
Днями до поліції звернулась прилучанка, яка заявила, що віддала невідомому 40 тисяч гривень і 750 доларів нібито на лікування дочки.

Про це повідомляють у поліції Прилуцького району.

Перед цим жінці телефонували з невідомого номера і сказали, що її дочка потрапила в ДТП і на операцію терміново необхідні кошти. Схвильована пенсіонерка погодилася допомогти і назвала свою адресу, за якою «лікар» може забрати кошти. Після чого до неї прийшов незнайомець, якому вона віддала всі заощадження.

Поліцейські встановили прикмети та можливий напрям руху шахрая. В ході проведення оперативно-розшукових заходів за гарячими слідами поліцейські затримали підозрюваного, який тікав у напрямку Чернігова. У зловмисника вилучено частину коштів, здобутих злочинним шляхом.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру в злочині за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button