Кримінал

На Ніжинщині оковита «пожартувала» з трьома сіверянами

За повідомлення ніжинського відділу поліції, о 10 годині ранку 24 вересня до них надійшла інформація про виявлення чоловіка без ознак життя у селищі Вертіївка Ніжинського району.

Було встановлено, що чоловік за життя зловживав алкоголем, тож можливою причиною смерті може бути отруєння алкогольним сурогатом. Наразі для чіткого встановлення причини смерті правоохоронні органи очікують результату розтину.

Невтішні наслідки від зловживання алкоголем мають відголоски і в Ніжині. Лише цими вихідними до станції швидкої допомоги міста надійшло два повідомлення про тяжкі наслідки вживання оковитої.

Надійшов виклик, що на вулиці Овдіївська знаходиться чоловік, який не пам’ятав, що робить у цій частині міста і як там опинився. За словами чоловіка, він їхав із Києва після роботи, а потім опинився на вулиці Овдіївська без коштів і документів із травмованою головою.

Крім того, у вихідні був виклик карети швидкої допомоги до жінки, яка отримала травму коліна в результаті падіння з велосипеда. Перш ніж сісти на металевого коня, жінка вжила 300 мл алкоголю, в результаті чого не змогла втримати рівновагу на велосипеді.

Джерело: Нежатин

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button