Кримінал

На ніжинського підприємця вчинено розбійний напад

Поліцейським райвідділу, спільно з колегами оперативниками управління карного розшуку області, вдалося розкрити розбійний напад на 42-річного ніжинця, що відбувся 13 січня на узбіччі автодороги між селами Зруб і Колісники.

Близько 23:40 на місцевого підприємця та його знайому було вчинено розбійний напад групою невідомих, повідомляє Mynizhyn.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За матеріалами СБУ засуджено іноземця, який закликав до розв’язування війни

Як розповіла начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції ГУНП у Чернігівській області Інна Музиченко, чоловіка сильно побили та поранили з травматичної зброї. У потерпілих забрали гроші та цінності, після чого втекли.

У процесі численних оперативно-розшукових заходів встановлено, що до злочину причетні кілька чоловіків. Одного із підозрюваних 21 січня затримано у порядку ст. 208 КПК України. Слідчі, спільно із прокурором, повідомили 33-річному місцевому мешканцю про підозру у скоєнні розбою, а судом уже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Інший співучасник, який уже перебуває в місцях позбавлення волі, також отримав повідомлення про підозру у вчиненні цього злочину.

Досудове розслідування в цьому кримінальному провадженні триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button