Кримінал

В обласному центрі затримали грабіжника, який відбирав телефони у дітей

Співробітники Чернігівської кримінальної поліції встановили особу грабіжника, який в обласному центрі відбирав мобільні телефони в дітей.

За першу жертву зловмисник обрав собі когось із трьох малолітніх дітей, які гралися на подвір’ї багатоповерхівки. Чоловік підійшов до малечі та спитав, котра година. Один із хлопчаків витяг телефон, аж раптом злодій вирвав мобілку з рук дитини та втік.

Про це повідомили у Чернігівському відділі поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині молодик відбирав у дівчат мобільні телефони

 

Невдовзі на одній з чернігівських вулиць увагу грабіжника привернув хлопчик у навушниках, який слухав музику з телефона. Молодик впевнився, що поряд нікого немає, і вирішив діяти. Він підбіг до хлопця, вихопив із кишені телефон разом із гарнітурою та побіг у невідомому напрямку.

Оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових заходів і вийшли на грабіжника під час його спроби реалізувати здобич. Правопорушником виявився зовсім юний хлопець, який останнім часом проживав у Чернігові. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Досудове розслідування триває

Ще статті по темі

Back to top button