Кримінал

На Прилучинні поліцейські викривають факти незаконного продажу та виготовлення алкогольної продукції

З початку місяця співробітники Прилуцького районного відділу поліції задокументували 47 фактів незаконної діяльності з реалізації та виготовлення спиртного. Поліцейські вилучили більше 100 літрів готового самогону, 80 літрів закваски та понад 200 літрів горілчаних виробів.

Попри заборону продажу алкогольних напоїв під час воєнного стану, правоохоронці продовжують виявляти факти реалізації спиртного з-під прилавків та виготовлення такої продукції в домашніх умовах.

Так, за результатами перевірок, поліцейські задокументували п’ять фактів порушення правил торгівлі спиртними напоями під час дії військового часу. До адміністративної відповідальності притягнуто двох власників магазинів, які реалізовували алкоголь навіть без відповідної ліцензії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Деснянській громаді незаконно торгували алкоголем (Фото)

Також за час відпрацювання поліцейські склали 22 адміністративні матеріали за виготовлення та зберігання самогону та 18 протоколів за його придбання.

Превентивні заходи тривають. Правоохоронці й надалі будуть перевіряти місця можливого продажу алкоголю та його виготовлення.

Поліція нагадує, що відповідно до розпорядження Голови Прилуцької районного військової адміністрації на території Прилуцького району діє заборона на продаж алкогольної продукції.

Поліцейські вкотре звертаються до громадян з проханням, якщо ви володієте будь-якою інформацією про осіб, які займаються незаконним продажем алкогольних напоїв або їх виготовленням, повідомляйте на спецлінію «102» чи до найближчого відділу поліції.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button