Кримінал

На СТО сіверянину на голову впав автомобіль

Поліція Чернігова відкрила кримінальне провадження за фактом тяжкого травмування робітника з місцевої станції техобслуговування, якому на голову впав з підйомника автомобіль.

15 червня до Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення про тяжке травмування жителя обласного центру на місцевому СТО. На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції, прокуратура та представник управління держпраці в Чернігівській області.

Про це повідомляється у секторі комунікацій поліції Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Труп на деревообробному цеху: на Чернігівщині сторож знайшла тіло чоловіка

Попередньо правоохоронці встановили, що коли чоловік ремонтував піднятий транспортний засіб, зламався підйомник та автомобіль впав на голову людині. У результаті потерпілий отримав важкі травми голови та каретою екстреної медичної допомоги був доставлений до нейрохірургічного відділення Чернігівської обласної лікарні.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 272 Кримінального кодексу  України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов’язана їх дотримувати, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого) — карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button