Кримінал

Труп на деревообробному цеху: на Чернігівщині сторож знайшла тіло чоловіка

14 травня до Ріпкинського відділу поліції надійшло повідомлення 40-річного чернігівця, що на території колишньої «Сільгосптехніки» по вулиці Лермонтова в Ріпках знайдено труп 47-річного місцевого мешканця.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група і встановила, що приблизно о 7:05 годині загиблий, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, у свій вихідний день із невідомих причин прийшов на територію колишньої «Сільгосптехніки», де він працює в деревообробному цеху. Близько 7:40 тіло чоловіка, який лежав у положенні на спині, виявила сторож.

У ході огляду місця події було виявлено труп на асфальтовані поверхні землі поблизу деревообробного цеху. Покійний був одягнутий, у рукаві спортивної куртки було виявлено пляшку білого кольору з зеленою кришкою, у пляшці була рідина з характерним запахом спирту. На обличчі біля носа та навколо рота й на потилиці у волоссі були сліди речовини бурого кольору, зовні схожі на кров. При огляді тіла трупа видимих слідів побиття та насилля не виявлено.

Відомості про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Триває перевірка.

Ще статті по темі

Back to top button