Кримінал

У Чернігові чоловік у будинку зберігав дві гранати та наркотиків на 50 тияч (Фото)

 

Під час санкціонованого обшуку поліція вилучила у молодика амфетамін, канабіс і 2 гранати «Ф-1».

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

22 грудня оперативно-пошуковим відділом в Чернігівській області Управління з обслуговування м. Києва, Київської та Чернігівської областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України разом з колегами з Чернігівського відділу поліції в рамках кримінального провадження на підставі ухвали слідчого судді Деснянського районного суду проведений санкціонований обшук в одному з помешкань на околиці Чернігова.

У ході обшуку правоохоронці виявили та вилучили 10 грамівпорошкоподібної речовини білого кольору, схожої на психотропну речовину амфетамін, електронні ваги та 300 грамів речовини рослинного походження зеленого кольору, схожої на наркотичний засіб канабіс.

Іншою знахідкою вже займалися вибухотехніки, оскільки громадянин зберігав у себе вдома 2 корпуси гранати «Ф-1», одна з них мала запал УЗРГМ-2. Вилучене направлено на експертизу до Чернігівського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) — карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування, яке має встановити звідки у молодика наркотики і боєприпаси.

Ще статті по темі

Back to top button