Кримінал

У поліції розповіли подробиці вбивства 2-річної дитини

20 березня до поліції надійшло повідомлення, що в одному з сіл Ніжинського району померла малолітня дитина. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції на чолі з керівництвом Ніжинського відділу поліції ГУНП у Чернігівській області.

Правоохоронців зустріли двоє жінок – господиня та її подруга, яка квартирувала в подружжя разом із двома дітьми. Померла дворічна донька саме подруги, яка, як ми повідомляли, стверджувала, що причиною смерті є епілептичний припадок. Мовляв, дитина тяжко травмувалася сама, коли впала.

Труп дівчинки було направлено на судово-медичну експертизу, яка встановила, що причиною смерті дитини став набряк головного мозку та субдуральна гематома. Настільки тяжких ушкоджень дівчинка не могла завдати сама собі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині померла однорічна дівчинка

Уже тоді поліцію насторожила відсутність у помешканні господаря, а господиня не змогла вказати, де його шукати. Оперативники розпочали пошуки чоловіка.

Раніше судимого чоловіка оперативники кримінальної поліції Ніжина швидко вирахували в районному центрі та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Висунута поліцейськими версія про його причетність до вбивства дитини була повністю підтверджена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині померла 5-річна дитина

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) – карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Расстрел,вот его приговор, я бы сам на курок нажал

  2. Ганьба,тому адвокатовi,який захищатиме цю скотину,а справу потрiюно переквалiфiкувати на 115ККУ I заодно судити I жiнок,земля вам пухом виродки

  3. Назар,долго на зоне не продержишься

  4. Такого виродка посадив би на кіл

Back to top button