Кримінал

Невідомі намагалися вкрасти лотки з бази Служби автодоріг (Відео)

23 червня під час проведення огляду автомобільної дороги М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі та Р-56 Чернігів-Пакуль-КПП «Славутич»-Чорнобиль працівники Служби автодоріг у Чернігівській області виявили роботу невідомої важкої техніки на базі зберігання протиожеледних матеріалів. Це 149-й кілометр дороги М-01 Київ-Чернігів-нові Яриловичі, перехрестя об’їзної Чернігова та дороги Чернігів-Славутич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прилуцькі правоохоронці затримали містянку, підозрювану в крадіжках з магазинів

Зокрема, інспектор Служби автодоріг побачив, як з бази дорожнього господарства невідомі особи завантажували до кузова фури водостічні залізобетонні лотки. До усього цього процесу було залучено кран та навантажувач. Поряд стояв чийсь легковик.

На місце потенційної крадіжки було негайно викликано поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крадій поцупив гроші в бутіку

До приїзду правоохоронців зловмисники встигли по-швидкому втекти, скинувши з кузова фури все, що завантажили. Це 24 залізобетонні водостічні лотки довжиною по два метри.

По приїзду правоохоронців були відібрані показання від працівників дорожньої служби, зафіксовано сліди від шин автівок. В поліції повідомили, що даний факт вже внесли в Єдиний державний реєстр досудових розслідувань. Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального Кодексу України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба САД У Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button