Кримінал

Нічна крадіжка: невдала реалізація у виконанні двох молодиків

Молодики на ВАЗівській «двійці» намагалися буксиром викрасти припарковану під будинком «Ауді-100», але їх затримали патрульні.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

16 грудня о 4.47 до поліції надійшло повідомлення жителя обласного центру, що з-під його будинку невідомі зловмисники намагаються скоїти незаконне заволодіння його легковиком «Ауді-100».

За вказаною адресою через кілька хвилин прибув наряд патрульної поліції, що виявив автомобіль «ВАЗ-2102» із двома чернігівцями 1989 та 1994 року народження в салоні. Шляхом буксирування вони намагалися заволодіти зазначеним транспортним засобом. На місце події також прибула слідчо-оперативна група. Одного із зловмисників затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статтею 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) — карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button