Кримінал

Нічний відпочинок може обернутися роками ув’язнення

Чернігівською місцевою прокуратурою до суду для розгляду по суті скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням молодика у спричиненні потерпілому умисного тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння (ч. 1 ст. 121 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля «Прохолоди» сталася бійка

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений, 1993 року народження, 28.03.2019, близько першої години ночі, відпочивав у розважальному закладі «РоялВегас», що по вул. Ринковій, 2 у м. Чернігові. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння на вулиці поблизу закладу, чоловік раптово почав бити потерпілого, з яким раніше він навіть не був знайомий. Своїми умисними діями обвинувачений спричинив потерпілому тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми з переломом кісток основи черепу, забоєм головного мозку, травматичними епідуральними та субарахноїдальними крововиливами, забійно-рваними ранами верхньої губи, травматичним вивихом 24-го зуба, численними підшкірними гематомами, саднами та забоями м’яких тканин обличчя, які, згідно з висновком експерта, належать до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 121 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button