Кримінал

Ніж у спину: жінка намагалась вбити свого співмешканця

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у провадженні за фактом замаху на вчинення умисного вбивства.

Встановлено, що 12.08.2018 о 14 год. 54 хв. до чергової частини Чернігівського ВП ГУ НП в області по каналу зв`язку «102» звернувся місцевий мешканець. Він заявив, що його громадянська дружина спричинила йому ножові поранення.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група ЧВП ГУНП у Чернігівській області, прокурор Чернігівської місцевої прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові невідомий напав із ножем на таксиста

Встановлено, що нападницею є співмешканка потерпілого, 1978 року народження, без місця реєстрації, яка в результаті сварки на побутовому ґрунті, внаслідок раптово виниклих неприязних стосунків нанесла удари ножем заявнику в ділянку голови та спини.

Потерпілого каретою швидкої допомоги доставлено до Чернігівської обласної лікарні. Встановлений діагноз «непроникаюче ножове поранення спини».

Під час огляду місця події вилучено докази кримінального правопорушення.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України.

Перебіг досудового розслідування перебуває на контролі місцевої прокуратури.

Джерело: Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button