Кримінал

Ніжинець вдарив ножем 5-річного сина і себе

Жахлива трагедія розігралася в одній із родин Ніжина. У неділю, 24 листопада, о 16.00 працівники відділення екстреної (швидкої) допомоги Ніжина отримали виклик одразу до двох осіб: допомоги потребували батько й 5-річний син. У обох – ножове поранення грудної клітки, повідомляє mynizhyn.com.

Завідувач відділення екстреної (швидкої) допомоги Ірина Корчева розповіла, що, коли на місце події прибули медики, вдома була ще й мати хлопчика. За її словами, батько вдарив сина в ділянку грудної клітки, а потім встромив ніж собі в груди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пристрасті на Прилуччині: жінка «пробачила» ножове поранення

У дитини діагностували ножове поранення задньої частини грудної клітки, у чоловіка – передньої. Що спонукало горе-батька на такий жахливий вчинок – наразі невідомо, як і відсутня інформація про те, чи вживав він алкоголь.

«Стан хлопчика – середньої тяжкості, у чоловіка – тяжкий. Утім, працівники «швидкої» не можуть сказати, яка глибина проникнення ножових поранень і які органи можуть бути травмовані», – зазначила Ірина Корчева.

Обох постраждалих транспортували до приймального відділення міськлікарні. На сьогоднішній оперативній нараді головний лікар НЦМЛ Олександр Костирко повідомив, що лікарі всю ніч боролися за життя цих двох людей. Наразі і син, і батько перебувають у реанімації.

Обставини події з’ясовує поліція.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button