Кримінал

Ошукала 29 людей із різних областей: на Чернігівщині судитимуть інтернет-шахрайку, яка продавала неіснуючий товар

Досудове розслідування кримінального провадження відносно 56-річної жительки Бахмача, яка продавала в інтернеті неіснуючий товар, завершили. Тепер на шахрайку чекає суд. 

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

У процесі досудового розслідування слідчі й оперативники Бахмацького відділення поліції встановили, що місцева мешканка протягом травня-червня нинішнього року вчинила серію однотипних шахрайських дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небезпечні стихійні явища та спека, що стала рекордною за останні роки: особливості липневої погоди

56-річна жінка розміщувала на одній з популярних інтернет-платформ оголошення про продаж одягу за суттєво зниженими цінами. Пропозиції користувалися популярністю у потенційних покупців. Багатьох не збентежила навіть умова, висунута продавчинею одягу – обов’язкова часткова попередня оплата товару.

Щоразу, отримавши платіж на банківську картку, зловмисниця обривала зв’язок із клієнтами.

У процесі досудового розслідування фігурантка добровільно видала поліцейським речові докази своєї злочинної діяльності.

Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 та частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому). Матеріали провадження з обвинувальним актом передано до прокуратури для скерування до суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button