Кримінал

П’яного чернігівця за кермом вантажівки двічі ловили патрульні (Фото)

Вчора, близько 4-ї ранку, у мікрорайоні Бобровиця на в’їзді до Чернігова екіпаж патрульної поліції зупинив за порушення ПДР вантажний автомобіль ГАЗель.

З’ясувалося, що за кермом перебував 27-річний чернігівець. Від самого початку спілкування поліцейські помітили у чоловіка зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Кермувальник погодився пройти огляд у медзакладі. Результат — алкогольне сп’яніння.

Під час перевірки даних про водія виявилося, що він взагалі не має права керувати транспортними засобами.

Інспектори склали на громадянина адмінпротокол за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керувати транспортом) КУпАП. Водія відсторонили від керування авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поблизу чернігівського Валу не розминулися дві автівки (Фотофакт)

Близько опівдня на лінію 102 надійшло повідомлення, що вулицею Котляревського рухається вантажний автомобіль ГАЗ-330214, який проїхав на червоний сигнал світлофора і ледь не збив людей, що у цей момент ішли пішохідним переходом. Номерний знак збігався з вантажівкою, водія якої патрульні вранці виявили з ознаками алкогольного сп’яніння.

ГАЗель зупинили на вулиці Козацькій. Виявилося, що за кермом той самий водій, який був напередодні. Так само, як і минулого разу, поведінка і зовнішні ознаки вказували на алкогольне сп’яніння.

Другий протягом доби огляд лікарем і цього разу підтвердив підозри охоронців порядку — алкогольне сп’яніння.

Патрульні склали всі необхідні адмінматеріали на громадянина. Але цього разу вантажівку доправили на арештмайданчик. На водія ж чекатиме суд.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button