Кримінал

Патрульні розшукали чернігівця, який пошкоджував автомобілі

Вчора, 5 січня, десь о 20-й годині на лінію 102 надійшло повідомлення про пошкодження майна на вулиці П’ятницькій — вибите скло в одному легковому автомобілі та розбитий ліхтар в іншому.

На місце направили один з екіпажів патрульної поліції. Поліцейських зустріли двоє чоловіків, як з’ясувалося, свідків події.

Про це повідомляє патрульна поліція Чернігова.

Вони розповіли, що звернули увагу на звуки, схожі на постріли, їх було кілька. Після цього почули звук розбитого автомобільного скла. У напрямку, звідки лунав шум, стояли кілька авто, а поряд із ними чоловік. Невідомий не відреагував на зауваження, але одразу пішов до найближчого під’їзду. Обом свідкам здалося, що чоловік був нетверезим.

На парковці інспектори виявили два легковики з пошкодженнями: Peugeot із вибитим заднім склом та Daewoo Lanos із пошкодженим ліхтарем. Під час поквартирного обходу під’їзду, до якого, за словами свідків, зайшов невідомий, охоронці порядку виявили 56-річного громадянина. Чоловік був схожим за описом і мав зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння.

Він не заперечував своєї причетності до пошкодження транспортних засобів біля будинку. Громадянин показав патрульним місце, де лежали два пневматичні пістолети та металеві кульки до них. Мети своїх дій він не зміг пояснити.

Для з’ясування всіх обставин, а також фіксації пошкодження майна на місце викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка доставили до Чернігівського районного управління поліції.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button