Кримінал

Рівень алкоголю перевищував норму у 12 разів: на Чернігівщині затримали нетверезого водія

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління зупинили автомобіль «ВАЗ», яким керував п’яний водій. Тест на сп’яніння показав 2,47 проміле алкоголю. Чоловік має сплатити штраф.

Про це повідомляє Поліція Чернігівського району.

Під час патрулювання одного з селищ Чернігівського району поліцейські відділу реагування патрульної поліції дізналися від небайдужих громадян, що місцевий мешканець сів за кермо автомобіля «ВАЗ» нетверезим. Невдовзі поліцейські зупинили цю автівку на вулиці селища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські поліцейські затримали серійного крадія

При спілкуванні з патрульними водій виявив ознаки алкогольного сп’яніння. На місці події, у встановленому законом порядку, поліцейські провели тест стану правопорушника за допомогою приладу Drager. Апарат показав, що вміст алкоголю в крові водія сягав 2,47 проміле, тобто у понад у 12 разів перевищив гранично допустиму межу (0,2 проміле).

Правоохоронці відсторонили правопорушника від керування автомобілем та склали на нього адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП (керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button