Кримінал

Підозрюваного у розбійному нападі на таксиста триматимуть під вартою

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури слідчим відділом Чернігівського районного відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області проводиться досудове розслідування за фактом розбою (ч. 1 ст. 187 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура довела винуватість жителя Чернігівщині у вчиненні умисного вбивства

Досудовим розслідуванням встановлено, що в ніч з 08.12.2019 на 09.12.2019, підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись в салоні автомобіля ЗАЗ «SENS» та перебуваючи на узбіччі автодороги неподалік кафе «Територія відпочинку» в с. Количівка, Чернігівського району та області, почав погрожувати ножем потерпілому, а також пошкодив одяг останнього. Після чого, чоловік незаконно заволодів барсеткою потерпілого, в якій знаходились грошові кошти в сумі 770 гривень.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 187 КК України. Ухвалою слідчого судді Деснянського районного суду м. Чернігова від 10.12.2019 підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Довідково: ч. 1 ст. 187 КК України передбачає безальтернативне покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button